Πώς να φτιάξετε σιρόπι ζάχαρης μελιού. Είναι μια πολύ απλή και οικονομική συνταγή που μπορεί να αντικαταστήσει το μέλι στις συνταγές σας. Μοιάζει πολύ με το μέλι. από το πορτοκαλί χρώμα έως την παχιά υφή του. Κανονικά χρησιμοποιείται για την παρασκευή μαροκινών κέικ ή άλλων που απαιτούν πολύ μέλι. Εδώ είναι τα απαραίτητα συστατικά καθώς και τα βήματα προετοιμασίας.
༺ Θα χαρώ να κάνετε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο 𝓨𝓸𝓾𝓣𝓾𝓫𝓮 ༻
༺ Ακολουθήστε με στο 𝕴𝖓𝖘𝖙𝖆𝖌𝖗𝖆𝖒!!! 🍮 🍓 ༻
Συστατικά:
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
-
- 1 κιλό ζάχαρη
- 1/2 λεμόνι, κομμένο σε φέτες
- 500 ml νερού
- 50 ml νερού με άνθη πορτοκαλιού
Παρασκευή:
Βήμα 1: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, προσθέστε τη ζάχαρη, το νερό και το λεμόνι
Βήμα 2: Ανακατέψτε και στη συνέχεια το βράζουμε για 30 λεπτά μειώνοντας τη θερμότητα σε ΧΑΜΗΛΗ
Βήμα 3: Θα παρατηρήσετε ότι το υγρό θα αλλάξει χρώμα (θα είναι πορτοκαλί). Ανακατέψτε και ρίξτε το νερό με άνθη πορτοκαλιού
Βήμα 4: Ανακατέψτε και βνράστε το για 20 λεπτά μειώνοντας τη θερμότητα σε ΧΑΜΗΛΗ
Βήμα 5: Ρίξτε σε ένα βάζο ή πολλά γυάλινα βάζα. Το υγρό θα πυκνώσει όταν κρυώσει
Βήμα 6: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σιρόπι ζάχαρης για οποιαδήποτε συνταγή που απαιτεί μέλι, είναι πιο οικονομικό και έχει υπέροχη γεύση!
~ Δες την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί ~
Το βίντεο πιστεύω ότι τα «λέει όλα», αλλά είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις!
Via: recettesmaroc.com