Πρόσφατες Συνταγές

Καλαμάρι πιπεράτο

0
Καλαμάρι πιπεράτο. Πικάντικο Καλαμάρι .Τα καλαμαράκια λίγο αλλιώς! Πολύ νόστιμη και πιπεράτη, πικάντικη συνταγή ειδικά για όσους αγαπάνε ασιατική κουζίνα!

Γαρίδες σαγανάκι με φέτα

0
Γαρίδες σαγανάκι. Ένα αγαπημένο, μοναδικό ορεκτικό για τους λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο. Μια απλή και εύκολη συνταγή για να απολαύσετε το το τέλειο λαχταριστό αυτό ουζομεζέ, μόνοι ή με τη παρεούλα σας, με πεντανόστιμες....

Υπέροχες τραγανές ψαροκροκέτες με σπιτική μαγιονέζα

0
Υπέροχες τραγανές ψαροκροκέτες με σπιτική μαγιονέζα. Με τόσο τραγανές ψαροκροκέτες ακόμα και τα παιδιά θα λατρέψουν τα ψάρια. Βάλτε κι από δίπλα μια σπιτική μαγιονέζα που θα την κάνετε με τα χεράκια σας και

Χταπόδι τηγανητό

0
Χταπόδι τηγανητό. Χταπόδι τηγανητό, συνοδευόμενο από ταραμά. Γεύσεις που μένουν και θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σας. Ένα ορεκτικό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τραπέζι.

Κοκκινόψαρο στην λαδόκολλα

0
Κοκκινόψαρο στην λαδόκολλα. Σήμερα θα κάνουμε Κοκκινόψαρο στο φούρνο. Ένα ελαφρύ γεύμα, με λαχανικά, πολύ νόστιμο γιατί θα μαγειρευτεί «στο ζουμί του». Η λαδόκολλα θα κλείσει...

Μακαρόνια με θαλασσινά

0
Μακαρόνια με θαλασσινά. Σε αυτή την συνταγή κρύβεται μέσα όλη η νοστιμιά της θάλασσας και όλα τα αρώματα. Θυμίζει καλοκαιράκι, θυμίζει ξεγνοιασιά....

Μπακαλιάρος & τραγανό κουρκούτι με μπύρα

0
Μπακαλιάρος & τραγανό κουρκούτι με μπύρα. Το κουρκούτι για μπακαλιάρο είναι μια υπόθεση που όσους μαγειρεύουμε μας έχει προβληματίσει πολύ. Κυκλοφορούν αρκετές συνταγές που υπόσχονται ένα τραγανό και ταυτόχρονα ζουμερό αποτέλεσμα, ωστόσο....

Ψάρι στη λαδόκολλα ελαφρύ και υγιεινό!!

0
Ψάρι στη λαδόκολλα ελαφρύ και υγιεινό!!  Εύκολη και υγιεινή συνταγή για ψάρι στη λαδόκολλα! Βάλτε τα ψάρια στο φούρνο με λαδόκολλα και θα τρελαθείτε με τη νοστιμιά τους!

Γαρίδες σαγανάκι υπέροχες!!

0
Οι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασική επιλογή για το τραπέζι σας καθώς έχουν πλούσια και ταυτόχρονα ελαφριά γεύση! Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή οπωσδήποτε!!!

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ & ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

0
Η γαρίδα είναι ένα πολύτιμο αλλά ευαίσθητο υλικό. Για να βγει μαλακιά και πλήρης αρωμάτων χρειάζεται ελάχιστο μαγείρεμα. Αλλιώς η σάρκα της σκληραίνει μέχρι να καταλήξει ως άνοστο λάστιχο. Αυτό θεωρείστε το μαγειρικό κανόνα.

Χταπόδι παραδοσιακό με κοφτό μακαρονάκι

0
Μια κλασική πεντανόστιμη και αγαπημένη συνταγή με χταπόδι για να μην ξεχνάμε τις ρίζες μας…
Share via