Αβγοσαλάτα. Τη λατρεύουν τα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γέμιση για μπόμπες.
Συστατικά
- 10 αβγά, βρασμένα (σφιχτά)
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- 3 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- λίγη πάπρικα γλυκιά
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε τα αβγά σε τετραγωνάκια (σε ό,τι μέγεθος σας αρέσει).
__________ ♨️ ♨️♨️ _________
Ακολούθησε με στο Instagram γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Κόβετε την πιπεριά σε τετραγωνάκια.
Ρίχνετε τα αβγά και την πιπεριά σε ένα μπολ.
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύετε τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα.
Ρίχνετε το μίγμα στο μπολ με τα αβγά, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύετε απαλά.
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρετε.
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!



