Ξέρετε πώς το μπέικον είναι στη μόδα αυτές τις μέρες; Το μπέϊκον βυθίστηκε στη σοκολάτα, τα ντόνατς με το μπέικον, το μπέικον με το beurre blanc . Για μένα, είναι όλα σχετικά με το chorizo. Ψάχνω συνεχώς για τρόπους να το ενσωματώσω στη μαγειρική μου και σπανίως να περάσω μια ευκαιρία να φάω ένα πιάτο στο οποίο είναι ένα βασικό στοιχείο . Αυτό συνέβη όταν συνάντησα αυτή τη συνταγή για το Goat Cheese και το Chorizo Rolls στο περιοδικό Food and Wine. Τώρα το chorizo είναι καλό από μόνο του, αλλά το chorizo και το αψιά κατσικίσιο τυρί μαζί; Αυτό έμοιαζε σαν ένας υπέροχος συνδυασμός.
Συστατικά
- 250 γρμ φρέσκο κατσικίσιο τυρί
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ξηρό chorizo
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας κιμά
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Εννέα φύλλα 30-με-35 εκατοστών αποψυγμένου φύλλου ζύμης
- Λιωμένο βούτυρο, για βούρτσισμα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° και προσθέστε δύο μεγάλα φύλλα ψησίματος . Σε ένα μπολ, συνδυάστε το κατσικίσιο τυρί, το chorizo και το σχοινόπρασο. Αλατοπιπερώνετε με αλάτι και πιπέρι.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° και προσθέστε δύο μεγάλα φύλλα ψησίματος . Σε ένα μπολ, συνδυάστε το κατσικίσιο τυρί, το chorizo και το σχοινόπρασο. Αλατοπιπερώνετε με αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετήστε τα ρολά στα προετοιμασμένα φύλλα ψησίματος και βουρτσίστε τα ρολά με βούτυρο. ψήστε για 10 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει. Σερβίρετε ζεστό με χειροποίητο rojo για να βουτήξετε.
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
