Κεμπάπ η καλύτερη συνταγή !!! Φτιάξτε τα δικά σας σπιτικά κεμπάπ! Με αυτή τη συνταγή για κεμπάπ, θα απολαύσετε ένα αγαπημένο πιάτο από την Ανατολή που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους. Σταματήστε λοιπόν να παραγγέλνετε τα έτοιμα και φτιάξτε εύκολα τα δικά σας σπιτικά κεμπάπ, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή.
Συστατικά
- 1 κιλό κιμά αρνί ή μοσχάρι με αρνί μισό μισό
- 2 κρεμμύδια τριμμένα
- 7-8 κλωνιά μαϊντανό
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1/3 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
- 1κ.γ. κοφτή πάπρικα γλυκιά η πικάντικη κατά προτίμηση
- λίγο νερό
- 1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ (τα κάνει αφράτα μην το φοβόσαστε προσθέτουμε σε όλα τα μπιφτέκια )
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε σε λεκανίτσα τον κιμά τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το ξίδι, το ελαιόλαδο, την πάπρικα, το καγιέν, το αλατοπίπερο και αρχίζουμε να ζυμώνετε.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

Λίγο λίγο ρίχνετε και λίγο νερό περίπου 1 φλιτζανάκι του καφέ.
Ζυμώνετε για 8΄-10΄ συνεχώς. Ύστερα σκεπάζετε και αφήνετε να σταθεί για 1-2 ώρες στο ψυγείο.
Έχετε ζεστάνει αντικολλητικό τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία, χωρίς λιπαρή ουσία, ψήνετε κάθε πίτα για 3΄-4΄ από κάθε πλευρά.
Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
