Κοτόπουλο σουβλάκι _ Chicken souvlaki . Μαγειρέψτε μερικά σουβλάκια κοτόπουλου στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ. Αυτό το κλασικό ελληνικό πιάτο γρήγορου φαγητού γίνεται πιο ελαφρύ χρησιμοποιώντας στήθος κοτόπουλου και όχι μπούτια.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Χρόνος προετοιμασίας και μαγειρέματος
Συνολικός χρόνος 30 λεπτά
Εύκολο
Σερβίρει 2
Συστατικά
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα, κομμένα σε κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 λεμόνι, 1/2 χυμό και ξύσμα, 1/2 κομμένο σε φέτες
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη ξερή
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους
- 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 2 πλακέ ψωμάκια ψημένα στα κάρβουνα
- φύλλα σαλάτας, για σερβίρισμα
Εκτέλεση
- ΒΗΜΑ 1
Σε ένα μπολ βάζουμε το κοτόπουλο, το σκόρδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε καλά και μετά ανακατεύουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
- ΒΗΜΑ 2
Περάστε το κοτόπουλο σε σουβλάκια με κομμάτια πιπεριάς και κρεμμύδι ενδιάμεσα. Ψήνετε στο μπάρμπεκιου ή στο γκριλ, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
- ΒΗΜΑ 3
Σερβίρετε με φέτες ψωμί με λίγη σαλάτα και μερικές φέτες λεμονιού για στύψιμο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι τσέπης Χρώμιο διακοσμημένο με άγκυρα σε χρυσό χρώμα.
Δείτε το με κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora .