Λαχανάκια Βρυξελλών με Ψητή παρμεζάνα

    0
    343
    Syntages-matinas.gr-Λαχανάκια-Βρυξελλών-με-Ψητή-παρμεζάνα-696x508
    Syntages-matinas.gr-Λαχανάκια-Βρυξελλών-με-Ψητή-παρμεζάνα-696x508

    Λαχανάκια Βρυξελλών με Ψητή παρμεζάνα. Αυτά τα Λαχανάκια Βρυξελλών με Ψητή παρμεζάναείναι ένα νόστιμο συνοδευτικό που ανεβάζει τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ξεκινάμε με φρέσκα λαχανάκια Βρυξελλών , δίνοντάς τους ένα τέλειο τραγανό ψήσιμο με βούτυρο, σκόρδο και παρμεζάνα.

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι

    Η γενναιόδωρη επικάλυψη του τυριού παρμεζάνας προσθέτει μια απολαυστική γεύση ξηρών καρπών , κάνοντας κάθε μπουκιά μια αξέχαστη απόλαυση. Η διαδικασία ψησίματος αναδεικνύει τα καλύτερα σε αυτά τα φύτρα, τις τραγανές άκρες και μια νότα γλυκύτητας που θα σας καθηλώσει.

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Είτε τα συνδυάζετε με ένα κύριο πιάτο είτε τα απολαμβάνετε ως σνακ  , αυτά τα ψητή  Λαχανάκια Βρυξελλών είναι μια απλή αλλά γκουρμέ απόλαυση ιδανική για κάθε περίσταση .

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Μπράουνις

    Συστατικά

    • λίβρα (500 g) λαχανάκια Βρυξελλών , κομμένα και κομμένα στη μέση
    • κουταλιές της σούπας (40 γρ.) ανάλατο βούτυρο
    • 1/2 φλιτζάνι  (50 γρ.) παρμεζάνα , τριμμένη
    • σκόνη σκόρδου
    • αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

     

    Εκτέλεση

      • Προθερμάνετε το φούρνο στους  (200°C).
      • Λιώνουμε το βούτυρο και το αδειάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και απλώνουμε ομοιόμορφα.
      • Ρίξτε την παρμεζάνα σε όλο το βούτυρο.
      • Πασπαλίζουμε σκόνη σκόρδου, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
      • Τοποθετήστε τα μισά λαχανάκια Βρυξελλών με την κομμένη πλευρά πάνω από την παρμεζάνα και το βούτυρο.
    • Ψήνετε για 15-20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανάκια Βρυξελλών και η παρμεζάνα να γίνει τραγανή και να ροδίσει.
    • Αφήστε το για 5 λεπτά να κρυώσει πριν το βγάλετε από το ταψί.
    • Ξεχωρίστε απαλά τα λαχανάκια Βρυξελλών πριν τα σερβίρετε.
    Syntages-matinas.gr - Λαχανάκια Βρυξελλών με Ψητή παρμεζάνα
    Syntages-matinas.gr – Λαχανάκια Βρυξελλών με Ψητή παρμεζάνα

    ~ Δες την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί ~

    Το βίντεο πιστεύω ότι τα «λέει όλα», αλλά είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις!

     

    🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    Syntages-matinas.gr-Λαχανάκια-Βρυξελλών-με-Ψητή-παρμεζάνα-696x508
    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
    Προηγούμενο άρθροΠίτες για σουβλάκια απο τη Ματίνα
    Επόμενο άρθροTηγανητά τυροπιτάκια
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!