Λευκό Negroni

    0
    358

    Λευκό Negroni. Το Negroni με τρία μέρη είναι ένα κλασικό κοκτέιλ που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, όταν υποτίθεται ότι επινοήθηκε από τον Ιταλό κόμη Camillo Negroni στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε. Σήμερα, το Negroni ξεπερνά τον χρόνο και τον τόπο, έχοντας γίνει ένα πανταχού παρόν προσάρτημα στα μπαρ και στις καρδιές των ποτών.

    Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Οι Creative barkeeps κάνουν το Negroni δικό τους εδώ και χρόνια, πειραματίζονται με διάφορα αποστάγματα και τροποποιητές και τροποποιούν την τυπική αναλογία ίσων μερών. Ένα τέτοιο riff ήταν τόσο επιτυχημένο που έχει αποκτήσει τη δική του ζωή.

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

     

    Το White Negroni επινοήθηκε το 2001 από τον Βρετανό μπάρμαν Wayne Collins στη VinExpo, μια εμπορική έκθεση ποτών στο Μπορντό της Γαλλίας. Ήθελε να δημιουργήσει ένα riff Negroni που να έχει τζιν αλλά όχι Campari ή γλυκό βερμούτ. Για να αντικαταστήσει αυτούς τους δύο οπαδούς, έψαξε για μερικά γαλλικά συστατικά: Suze, ένα γλυκόπικρο λικέρ γεντιανής και Lillet Blanc, ένα απεριτίφ με βάση το κρασί. Ο πρώτος παίζει τον ρόλο του πικραμένου πράκτορα, παρόμοιος με το Campari, ενώ ο δεύτερος τη δουλειά του βερμούτ.

    Το κοκτέιλ του Κόλινς ήταν επιτυχία. Οι μπάρμαν το σημείωσαν και το White Negroni έκανε το δρόμο του σε μπαρ σε όλο τον κόσμο, ίσως κυρίως στο Pegu Club στη Νέα Υόρκη, όπου κέρδισε μια θέση στο μενού του μπαρ. Αυτή η τοποθέτηση ήταν ένα χρυσό αστέρι για το street cred και βοήθησε στην εισαγωγή του κοκτέιλ σε αμέτρητους πότες. Στη συνέχεια, το White Negroni πήγε σε άλλα αξιόλογα μπαρ, όπως το PDT, το διάσημο speakeasy και το Dante, το οποίο περιλαμβάνει ένα ολόκληρο ρόστερ Negroni.

    Αρχικά αναμεμειγμένη με ίσα μέρη από κάθε συστατικό, όπως και το κλασικό Negroni, η κοινή συνταγή σήμερα ανεβάζει το τζιν και επιστρέφει το Suze. Το αποτέλεσμα είναι ένα ποτό που είναι πικρό και συντηρητικό, όπως ακριβώς θέλετε να είναι το Negroni σας. Αλλά είναι επίσης ελαφρύ και λουλουδάτο, με μια νότα γλυκύτητας

     

    Συστατικά

    • 45 γραμ τζιν
    • 30 γρμ Lillet blanc
    • 15 γρμ λικέρ Suze gentian
    • Γαρνίρισμα: λεμόνι twist

     

     

    Εκτέλεση

    Προσθέστε το τζιν, το Lillet blanc και το Suze σε ένα ποτήρι ανάμειξης με πάγο και ανακατέψτε για 15 με 20 δευτερόλεπτα μέχρι να κρυώσουν καλά.

    Σουρώστε σε ένα ποτήρι πάγου πάνω από φρέσκο ​​πάγο.

    Γαρνίρουμε με ένα λεμόνι.

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!!!!!

    Προσαρμογή από συνταγή: www.liquor.com

     

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
    Προηγούμενο άρθροΜακαρόνια με κιμά στο φούρνο
    Επόμενο άρθροΠανεύκολο παγωτό με καφέ
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!