Μπισκότα ινδοκάρυδου σπιτικά, καλύτερα και από του εμπορίου! Μαθαίνουμε πως να κάνουμε τις αγαπημένες μας καρύδες! Τέλειο γλύκισμα για να μας κρατάει συντροφιά με τον καφέ μας!
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
250 γρ. Ινδοκαρυδο
2 κουτ.σουπ. Αλεύρι
2 κουτ.σουπ. βουτυρο
2 βανιλιες
180 γρ. Ζαχαρη
4 μέτρια αυγά
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το ινδοκάρυδο, με το αλεύρι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες και προσθέτουμε μέσα σε αυτό το λιωμένο βούτυρο και τέλος ρίχνουμε και τα αυγά, που τα έχουμε προηγουμένως χτυπήσει με ένα σύρμα
Μόλις τα ανακατέψουμε γίνεται μια μαλακή ζύμη, για αυτό τη βάζουμε μόνο για 10 λεπτά στο ψυγείο μέχρι να σφίξει λίγο
Ύστερα με ένα κορνεδάκι ή με ένα κουπατ δίνουμε το σχήμα που θέλουμε και από πάνω βάζουμε το κερασάκι
Βγαίνουν περίπου 20 κομμάτια
Καλή απόλαυση και καλή επιτυχία σε όσους δοκιμάσουν να φτιάξουν τα πιο λαχταριστά μπισκότα ινδοκάρυδου!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Η συνταγή από “Ελενη Σιδηροπουλου”