Πως να φτιάξεις Βάφλα Χωρίς Βαφλιέρα!

    0
    1174

    Πως να φτιάξεις Βάφλα Χωρίς Βαφλιέρα! Η βάφλα αποτελεί ένα μοναδικό γλύκισμα για μικρούς και μεγάλους. 

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Συνταγή για μια πολύ νόστιμη Γαλατόπιτα Μάνης.

    Πλέον μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας γλυκό που συνδυάζεται εκρηκτικά με αλοιφή σοκολάτας και παγωτό στο σπίτι σας και χωρίς βαφλιέρα! Δείτε πως

     

    __________ ♨️ ♨️♨️ _________

    Ακολούθησε με στο Instagram  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

     

    Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι. με € 33,25 - Vendora
    Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι. με € 33,25 – Vendora

    Αγόρασε το με ενα κλικ ΕΔΩ

    Συστατικά

    • 60γρ. βούτυρο
    • 50γρ. ζάχαρη
    • 2- 3 βανίλιες (προαιρετικά)
    • 3 αυγά
    • 125 ml γάλα
    • 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

     

    Εκτέλεση

    Χτυπήστε με το μίξερ το βούτυρο, την ζάχαρη και τις βανίλιες μέχρι να αφρατέψουν, στη συνέχεια ρίξτε τα αυγά, το γάλα και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν. Αφήστε το 5-10 λεπτά να ξεκουραστεί και είναι έτοιμο για χρήση!

    Πως θα γίνει άραγε η βάφλα χωρίς βαφλιέρα; Αυτό που θα πρέπει να έχετε είναι ένα αντικολλητικό τηγάνι ή τύπου γκριλ με ραβδώσεις, βούτυρο και το νοστιμότατο μείγμα βάφλας που μόλις σας αναφέραμε.

    * Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    Αλείφετε το τηγάνι με λίγο βούτυρο με τη βοήθεια πινέλου μαγειρικής και το αφήνετε να ζεσταθεί.

    Στη συνέχεια ρίχνετε 1/2 φλ. από το μείγμα της βάφλας και το αφήνετε να απλωθεί κυκλικά και ομοιόμορφα όπως κάνετε με τις κρέπες.

    Μετά από περίπου 5 λεπτά ψησίματος και μόλις γίνει τραγανή από το κάτω μέρος της προσεκτικά την αναποδογυρίζετε έτσι ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.

    Ακολουθείτε την ίδια διαδικασία και με το υπόλοιπο μείγμα.

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Συνταγή για Χαλβά Φαρσάλων.

    Tip: Αν θέλετε να διατηρήσετε ζεστές και τραγανές τις βάφλες ενώ θα φτιάχνετε τις υπόλοιπες μπορείτε να τις βάλετε στο φούρνο σε θερμοκρασία 50 βαθμών.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !