Χοιρινές μπριζόλες σε Φριτέζα Αέρος

    0
    794

    Χοιρινές μπριζόλες σε Φριτέζα Αέρος. Χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα μαγειρεμένες τέλεια στη φριτέζα. Αυτή η συνταγή είναι τόσο εύκολη, δεν θα μπορούσες να ζητήσεις μια πιο τρυφερή και ζουμερή μπριζόλα.

     

    Συστατικά

    1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher

    1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος μαϊντανός

    ½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι

    4 (150 γρμ περίπου η κάθε μία ) χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα

    2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο

     

     

    Εκτέλεση

    Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 190 βαθμούς Κελσίου.

    Συνδυάστε το τυρί παρμεζάνα, την πάπρικα, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι, μαϊντανό και πιπέρι σε ένα επίπεδο ρηχό πιάτο. Ανακατέψτε καλά.

      1. Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS

    Αλείψτε κάθε χοιρινή μπριζόλα με ελαιόλαδο. Ρίξτε και τις δύο πλευρές κάθε μπριζόλας στο μείγμα παρμεζάνας και βάλτε το σε ένα πιάτο.

    • Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS

      Τοποθετήστε 2 μπριζόλες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρέψτε για 10 λεπτά. γυρίζοντας στα μισά του χρόνου μαγειρέματος. Μεταφέρουμε σε ξύλο κοπής και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες μπριζόλες.

    • Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS

      Σερβίρετε το ζεστό και απολαύστε!

    • Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS
    • Σημείωση :

    Για εύκολο καθάρισμα και λιγότερο χάος, ανακατέψτε το μείγμα παρμεζάνας σε ένα μακρύ πλαστικό δοχείο με επίπεδο καπάκι. Βάλτε μια μπριζόλα κάθε φορά, κουμπώστε το καπάκι και ανακινήστε. Μεταφέρουμε στο πιάτο και επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες μπριζόλες. Τέλεια επικαλυμμένες μπριζόλες κάθε φορά!


    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
    Προηγούμενο άρθροΤηγανίτες μπανάνας
    Επόμενο άρθροΜπισκότα με Nutella και φυστικοβούτυρο.
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!