Χοιρινές μπριζόλες σε Φριτέζα Αέρος. Χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα μαγειρεμένες τέλεια στη φριτέζα. Αυτή η συνταγή είναι τόσο εύκολη, δεν θα μπορούσες να ζητήσεις μια πιο τρυφερή και ζουμερή μπριζόλα.
Συστατικά
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι kosher
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένος μαϊντανός
½ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μαύρο πιπέρι
4 (150 γρμ περίπου η κάθε μία ) χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τη φριτέζα αέρα στους 190 βαθμούς Κελσίου.
Συνδυάστε το τυρί παρμεζάνα, την πάπρικα, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι, μαϊντανό και πιπέρι σε ένα επίπεδο ρηχό πιάτο. Ανακατέψτε καλά.
-
- Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS
Αλείψτε κάθε χοιρινή μπριζόλα με ελαιόλαδο. Ρίξτε και τις δύο πλευρές κάθε μπριζόλας στο μείγμα παρμεζάνας και βάλτε το σε ένα πιάτο.
-
Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS Τοποθετήστε 2 μπριζόλες στο καλάθι της φριτέζας και μαγειρέψτε για 10 λεπτά. γυρίζοντας στα μισά του χρόνου μαγειρέματος. Μεταφέρουμε σε ξύλο κοπής και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά. Επαναλάβετε με τις υπόλοιπες μπριζόλες.
-
Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS Σερβίρετε το ζεστό και απολαύστε!
-
Φωτο: DOTDASH MEREDITH FOOD STUDIOS -
Σημείωση :
Για εύκολο καθάρισμα και λιγότερο χάος, ανακατέψτε το μείγμα παρμεζάνας σε ένα μακρύ πλαστικό δοχείο με επίπεδο καπάκι. Βάλτε μια μπριζόλα κάθε φορά, κουμπώστε το καπάκι και ανακινήστε. Μεταφέρουμε στο πιάτο και επαναλαμβάνουμε με τις υπόλοιπες μπριζόλες. Τέλεια επικαλυμμένες μπριζόλες κάθε φορά!
~
Δες τη συνταγή 🥮 👇👇
ΕΔΩ: 👉 👉 👉 https://https://t.co/MOvtm8ATLqΣυνταγή για: Χοιρινές μπριζόλες σε Φριτέζα Αέρος
#συνταγή #RECIPE #recipe #food
#cooking #gastronomy #greekfood #delicious #foodporn#chef #cheflife #Foodie #ελληνικεςσυνταγες pic.twitter.com/HWWDztEKLp— Matoula P ♨️ Matina’s recipes ♨️ (@SyntagesMatinas) March 30, 2023
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ