Εύκολα πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά με πιπεριά και τσένταρ. Υπέροχες γεύσεις…. Λαχταριστά, αφράτα και πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά με μαλακό τυρί. …
Συστατικά
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
- 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι, μικρό, ξερό, ψιλοκομμένο
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 80 γρ. τσένταρ
- 1/2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για άλειμμα
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει αλλά να μην πάρει χρώμα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το τσένταρ, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά.
Ανακατεύουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Μοιράζουμε το μείγμα του κιμά στα 4.
Από το μείγμα του τυριού φτιάχνουμε 4 δίσκους.
Με το χέρι μας πλαταίνουμε το μείγμα του κιμά, βάζουμε στη μέση το ένα από τα μείγματα τυριού και κλείνουμε καλά προσέχοντας να μην βγει το τυρί από μέσα κατά το ψήσιμο.
Αλείφουμε τα μπιφτέκια μας με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά σε μία γκριλιέρα, μέχρι να ψηθούν καλά και το εσωτερικό να έχει λιώσει καθώς το κόβουμε στο πιάτο.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή σαν μπέργκερ. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ