Εύκολα πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά… με πιπεριά και τσένταρ

    0
    564

    Εύκολα πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά με πιπεριά και τσένταρ. Υπέροχες γεύσεις…. Λαχταριστά, αφράτα και πεντανόστιμα μπιφτέκια γεμιστά με μαλακό τυρί. …

     

    Συστατικά

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    • 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
    • 1 κρεμμύδι, μικρό, ξερό, ψιλοκομμένο
    • 1/2 κ.γ. αλάτι
    • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
    • 150 γρ. τυρί κρέμα
    • 80 γρ. τσένταρ
    • 1/2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
    • 1 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένο
    • 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για άλειμμα
    • μαϊντανό, ψιλοκομμένο

     

    Εκτέλεση

    Σε ένα μικρό τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει αλλά να μην πάρει χρώμα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και το αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

    Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, το τσένταρ, το σκόρδο, την καυτερή πιπεριά και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει καλά.

    Ανακατεύουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.

    Μοιράζουμε το μείγμα του κιμά στα 4.

    Από το μείγμα του τυριού φτιάχνουμε 4 δίσκους.

    Με το χέρι μας πλαταίνουμε το μείγμα του κιμά, βάζουμε στη μέση το ένα από τα μείγματα τυριού και κλείνουμε καλά προσέχοντας να μην βγει το τυρί από μέσα κατά το ψήσιμο.

    Αλείφουμε τα μπιφτέκια μας με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά σε μία γκριλιέρα, μέχρι να ψηθούν καλά και το εσωτερικό να έχει λιώσει καθώς το κόβουμε στο πιάτο.

    Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή σαν μπέργκερ. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
    Προηγούμενο άρθροΣάμαλι από την Κωνσταντινούπολη
    Επόμενο άρθροΣαλάτα καπνιστού τυριού
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!