Γιαουρτογλυκό με κομπόστα ροδάκινο και ζελέ ανανά

    0
    313

    Γιαουρτογλυκό με κομπόστα ροδάκινο και ζελέ ανανά. Να σας κεράσω ένα δροσιστικό γιαουρτογλυκό με ζελέ ανανά και κομπόστα ροδάκινο ;;; Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει κάντε το είναι υπέροχο φοβερή γεύση απίθανο και πολύ υγιεινό..

    Συστατικά

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    • 1/2 κιλό γιαούρτι
    • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
    • 1 μεσαία κομπόστα ροδάκινο
    • 1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
    • 3/4 φλ. βούτυρο λιωμένο

     

    Εκτέλεση

    1. Τρίβουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε. Περιχύνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια μάζα και τα στρώνουμε στον πάτο του σκεύους, πατικώνοντάς τα.
    2. Διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ σε 2 ποτήρια ζεστό νερό. Προσθέτουμε 1 ποτήρι από το σιρόπι της κομπόστας.
    3. Αφού κρυώσει το ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τέλος προσθέτουμε τα ροδάκινα τα οποία έχουμε κόψει μικρά κομμάτια.
    4. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο.

    Λίγα μυστικά ακόμα

    Μπορεί να γίνει και χωρίς τα μπισκότα.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !