Μανιτάρια α λα κρεμ ελαφριά και γευστικά. Μια συνταγή με άρωμα Γαλλίας και γεύση που σκοτώνει. Πεντανόστιμα, λαχταριστά, vegetarian μανιτάρια αλα κρεμ
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- Μανιτάρια φρέσκα 500 γρ λευκά μικρά
- Κρεμμύδι 1 ξερό ψιλοκομμένο
- Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
- Σκόρδο κοπανισμένο 1 σκελίδα
- Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι κρασιού
- Αλάτι – πιπέρι
- Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο, το σκόρδο και το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.
Πριν προλάβει να σοταριστεί εντελώς το κρεμμύδι ρίχνουμε και τα μανιτάρια μας τα οποία έχουμε κόψει στην μέση.
Προσθέτουμε αλάτι – πιπέρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε μέχρι να πάρουν ένα ωραίο σκούρο χρώμα.
Στην συνέχεια τα σβήνουμε με το λευκό κρασί και μόλις αυτό εξατμιστεί ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε συνεχόμενα και μόλις δέσει η κρέμα μας αποσύρουμε από την φωτιά. Σερβίρονται ζεστά και αν θέλουμε τα στολίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή λωρίδες παρμεζάνας.
Via: chefoulis.gr
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️