Βασική ζύμη για τάρτες γλυκές και αλμυρές . Αν αγαπάτε τις τάρτες, η ζύμη για τάρτα που θα σας δώσω θα γίνει το δεξί σας χέρι.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
1 πακέτο βιτάμ ( 250 γρ. )
1 αβγό
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1 & 1/2 κουταλάκι τσαγιού μπέικιν
3 & 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι μαλακό
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μπολ του μίξερ το βιτάμ, το αυγό, το κονιάκ και τη ζάχαρη.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέικιν, αν η ζύμη είναι μαλακή προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
Δεν χρειάζεται ζύμωμα γτ η τάρτα μας δεν θα γίνει αφράτη απλά τα υλικά μας να απορροφήσουν το αλεύρι…
Αφήστε τη ζύμη 1 ώρα στο ψυγείο και έπειτα ψήστε την σκεπασμένη με μεμβράνη και μερικά ρεβίθια ή ξερά φασόλια για βάρος ώστε να αποφύγετε το πολύ φούσκωμα και αφήστε τη να κρυώσει.
Στρώνουμε στο ταψάκι μας και κάνουμε μερικές τρύπες στη βάση με ένα πιρούνι.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι.
Δείτε το με ενα κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι