Νηστίσιμος χαλβάς με σιμιγδάλι, καρύδα και σοκολάτα. Είτε νηστεύετε είτε όχι, αυτός ο νηστίσιμος χαλβάς σιμιγδαλένιος είναι υπέροχος! Με πλούσιο άρωμα , ελαφρύς και σχετικά εύκολος στην παρασκευή του αν ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα βήμα, αυτός ο σιμιγδαλένιος χαλβάς θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό γλύκισμα.
Συστατικά
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
- 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
- 1 ποτήρι ινδοκάρυδο
- 1,5 ποτήρι ζάχαρη
- 4 ποτήρια νερό
- 1 βανίλια
- 100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
Εκτέλεση
Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για δύο λεπτά και κατόπιν ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το ινδοκάρυδο και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει ο χαλβάς. Ρίχνουμε την μισή ποσότητα σε φόρμα του κέικ και στην υπόλοιπη ρίχνουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Αδειάζουμε το σοκολατένιο μείγμα στην φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως πριν ξεφορμάρουμε.
Στολίζουμε με λίγη τρούφα ή λίγο ινδοκάρυδο ή ακόμα και με κάποιο γλυκό του κουταλιού, ό τι έχουμε.
Σημείωση: Με ότι ποτήρι μετρήσετε το πρώτο υλικό, με το ίδιο μέγεθος θα μετρήσετε και τα υπόλοιπα. Επίσης εάν αναρωτιέται κάποιος, η συνταγή δεν έχει βούτυρο ή λάδι επειδή έχει το ινδοκάρυδο
Επιτρέπεται η ενσωμάτωση των βίντεο σε blogs και ιστοσελίδες με αναφορά στην πηγή. Copyright © https://syntages-matinas.gr 2018 – 2024
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
