Παγωτό με καφέ χωρίς παγωτομηχανή!! Ένα πανεύκολο παγωτό στιγμής με καφέ της αρεσκείας σας για να απολαύσετε το καφεδάκι σας με παγωτό …. με καφέ….
Συστατικά
- 1 σαντιγί morfat [τενεκεδάκι]
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 γάλα εβαπορέ [πλήρες όχι light]
- 1 κ.σ. νες καφέ ή εσπρέσο [μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας]
Εκτέλεση
- Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή του παγωτού.
- Χτυπάμε με το μίξερ χειρός τη μόρφατ με το ζαχαρούχο για 3 λεπτά και προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς, μέχρι να αφρατέψει.
- Το βάζουμε στη κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες το βγάζουμε προσθέτουμε το καφέ και ξαναχτυπάμε για 2-3΄και το ξαναβάζουμε στη κατάψυξη.
- Το σερβίρουμε σκέτο ή με σαντιγί [χτυπήστε ένα μικρό κουτάκι κρέμα γάλακτος με 1 κ.γ. ζάχαρη άχνη] ή με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Βασική ιδέα προσαρμοσμένη από : sintayes.gr
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________