Πανακότα με Philadelphia. Χρειάζεστε μόνο 10 λεπτά για να ετοιμάσετε εύκολα, γρήγορα και απλά ένα γλυκό τόσο δροσερό και καλοκαιρινό που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους. Θυμηθείτε μόνο να το αφήσετε στο ψυγείο για 3 ώρες πριν το σερβίρετε.
Συστατικά
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
- 300 γραμμάρια γάλα φρέσκο
- 300 γραμμάρια Philadelphia light
- 3 φύλλα ζελατίνας
- 70 γραμμάρια ζάχαρη
- 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- ½ Φρέσκια βανίλια
- Γλυκό βύσσινο για το σερβίρισμα η μαρμελάδα με 4 φρούτα
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο κατσαρολάκι ζεσταίνετε το γάλα με τη ζάχαρη και τη βανίλια.
Βάζετε τις ζελατίνες σε μπολ με κρύο νερό. Τις αφήνετε να μαλακώσουν , τις στραγγίζετε πολύ καλά και μετά τις ρίχνετε στο κατσαρολάκι.
Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε καλά το μείγμα και προσθέτετε την κρέμα και το Philadelphia.
Ρίχνετε το μείγμα σε μία μεγάλη φόρμα η σε μικρά φορμάκια.
Όταν το μείγμα κρυώσει λίγο, το τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Στη συνέχεια ξεφορμάρετε την πανακότα και τη σερβίρετε με γλυκό βύσσινο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Via: ilovestyle.com
