Πανεύκολο  Cheesecake χωρίς ψήσιμο

    0
    397

    Πανεύκολο  Cheesecake χωρίς ψήσιμο, που γίνεται μόνο σε 5′. Η συνταγή και όλα τα μυστικά για το πιο τέλειο cheesecake με υπέροχη κρέμα, μπισκότα digestive και σάλτσα βύσσινο

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Mississippi Roast - Η εύκολη και νόστιμη συνταγή για αργό μαγείρεμα

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Συστατικά

    Για τη βάση

    • • 250 γραμ. μπισκότα digestive
    • • 100 γραμ. βούτυρο λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου

    Για την κρέμα

    • • 250 γραμ. κρύα κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
    • • 100 γραμ. ζάχαρη άχνη
    • • 300 γραμ. τυρί κρέμα
    • • 1 λεμόνι (ξύσμα)

    Για τη σάλτσα βύσσινο

    • • 1 συσκευασία κομπόστα βύσσινο
    • • 1½ κ.σ. κορν φλάουρ

     

    Εκτέλεση

    Η συνταγή για εύκολο cheesecake χωρίς ψήσιμο με σάλτσα βύσσινο είναι μία υπέροχη παραλλαγή από αυτή που έχετε συνηθίσει. Γευστικό και δροσερό, με υφή εξαιρετική. Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη.

    Τα μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα τα ψιχουλιάζουμε να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.

    Σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ. βουτυρωμένη στρώνουμε το μείγμα μπισκότου και το πατάμε καλά με την ανάποδη του κουταλιού να κολλήσει και να ισιώσει η επιφάνειά του. Ψήνουμε το μπισκότο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10΄.

    Το αφήνουμε να κρυώσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να στρώσετε τη βάση μπισκότου στην φόρμα και αντί να το ψήσετε, απλά παγώστε το στο ψυγείο μέχρι να σφίξει και να σταθεροποιηθεί.

    Η κρέμα του cheesecake

    Στο μεταξύ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη σε ελαφριά σαντιγί (όχι πολύ χτύπημα γιατί θα σφίξει). Προσθέτουμε το ξύσμα και το φρέσκο τυρί κρέμα και απαλά τα χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο ψημένο και κρύο πλέον μπισκότο. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσει και να σταθεροποιηθεί.

    Η σάλτσα βύσσινο

    Στραγγίζουμε τα βύσσινα. Βάζουμε σε κατσαρολάκι το χυμό από το βύσσινο με το κορν φλάουρ και ανακατεύοντάς το συνέχεια με σύρμα το αφήνουμε να δέσει για 2 – 3 λεπτά. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα στραγγισμένα βύσσινα. Αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει. Την απλώνουμε στο παγωμένο cheesecake. Παγώνουμε στο ψυγείο περίπου 30 λεπτά.

    Matoula ♨️ Matina’s recipes ♨️

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

     

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Πως να φτιάξετε ψωμί με προζύμι _ Η πιο εύκολη μέθοδος

    Το είδαμε εδώ

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
    Προηγούμενο άρθροΠως να φτιάξετε ψωμί με προζύμι
    Επόμενο άρθροΠλεξούδα με κανέλα
    Tina
    Η μαγειρική είναι το πάθος μου με ξεκουράζει !!! Καθημερινές Συνταγές μου που φτιάχνω, ψάχνω , ή βρίσκω & μεταφράζω για να σας τις δίνω με ένα τρόπο εύκολο έτσι ώστε να με ακολουθείτε σε αυτό το ταξίδι της δημιουργίας και των Γεύσεων. Ό,τι βρίσκετε εδώ, να ξέρετε είναι δοκιμασμένο κι από καρδιάς. Σας ευχαριστώ για την καθημερινή υποστήριξή σας !!! ΣΗΜ: Μερικές φωτο είναι από το Internet !!!