Πλούσιες Τηγανίτες Με Ξινή Κρέμα Σε Λίγα Λεπτά!

    0
    308

    Πλούσιες Τηγανίτες Με Ξινή Κρέμα Σε Λίγα Λεπτά! Οι τηγανίτες είναι ένα κλασικό, γαστρονομικό στολίδι, κατάλληλο για πρωινό. Που μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμο αν μαγειρέψετε αυτές τις αγαπημένες τηγανίτες με ξινή κρέμα με την προσθήκη σοκολάτας και μπανάνας. 

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Στιγμιαίο κέικ γάλακτος. Έτοιμο σε 30 λεπτά

    Έτσι Θα έχετε  ένα αναζωογονητικό αρωματικό πρωινό, για το οποίο μπορείτε και πρέπει να ετοιμάσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή κακάο. Οι ξινές κρέπες σύμφωνα με αυτήν τη συνταγή είναι, πρώτον, αφράτες τηγανίτες, οι οποίες δεν είναι καθόλου δύσκολες στο μαγείρεμα, προσιτές, επιπλέον, σχετικά γρήγορα και επίσης πολύ ενδιαφέρουσες και απλά νόστιμες!

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads

    Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook  γτ όχι και στο  Pinterest  για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !

    Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube

    Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

    tinaki_1983_qr
    tinaki_1983_qr

    __________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________

    Συστατικά

    – 0,5 φλιτζάνι *** ξινή κρέμα
    – 1 ποτήρι αλεύρι σίτου
    – 1 – 2 αυγά
    – 0,5 φλιτζάνια ζάχαρης
    – μισή μπανάνα
    – 50 γραμμάρια σοκολάτας
    – 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    – 20 – 30 ml ηλιελαίου.

     

    Εκτέλεση

    Χτυπάμε την ** ξινή κρέμα με ζάχαρη και αυγό σε μια ώστε να λιώσει εντελώς η ζάχαρη. Για ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζάχαρη άχνη αντί για ζάχαρη.

    Στη συνέχεια προσθέστε ποιοτικό αλεύρι , μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Ανακατέψτε πολύ απαλά κοσκινίζοντας το αλεύρι σας , προτιμώ να ρίχνω πρώτα το μισό αλεύρι μου και στη συνέχεια σιγά σιγά το υπόλοιπο.

    Αλέστε την αποφλοιωμένη μπανάνα με ένα πιρούνι, κόψτε, σπάστε ή τρίψτε τη σοκολάτα, και ανακατέψτε.

    Στο μεταξύ, μπορείτε να επιλέξετε το συμπλήρωμα που προτιμάτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε φρέσκα μούρα, κομμάτια άλλων φρούτων, ξηρών καρπών, σταφίδων κ.λπ.
    Προσθέστε το μείγμα μπανάνας-σοκολάτας στη ζύμη τηγανίτας. 

    Ανακατέψτε τα με τη ζύμη έτσι ώστε αυτή η νόστιμη προσθήκη να κατανέμεται ομοιόμορφα στη ζύμη, η οποία, θα πρέπει να είναι αρκετά σφιχτή.

    Μπορείτε να τηγανίσετε  σε συνηθισμένο άοσμο ηλιέλαιο.

    Η ζύμη απλώνεται με μια κουταλιά της σούπας σε ένα ζεστό τηγάνι. Τηγανίστε και τις δύο πλευρές των τηγανιτών για περισσότερο από ένα λεπτό. Είναι απαραίτητο να αναποδογυρίσετε τις πλούσιες τηγανίτες όταν η πρώτη πλευρά έχει αρπάξει καλά και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά

    Διακοσμήστε τις έτοιμες  τηγανίτες σας με τσιπ σοκολάτας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ​​δυόσμο, συμπυκνωμένο γάλα ή ξινή κρέμα – επιλέξτε τι είναι πιο κοντά στο γούστο σας.

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

    ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗΙ:
    Σεκέρ παρέ, ένας γλυκός πειρασμός από την Πόλη

    🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️

    * Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !