Ψητά αρνίσια παϊδάκια. Αυτά τα αρνίσια παϊδάκια περιχύνονται με αρωματικό δεντρολίβανο και μαγειρεύονται σε ζεστή σχάρα. Είναι τρυφερά, γευστικά και τόσο εύκολα στην παρασκευή τους — ας τα ψήσουμε στη σχάρα!
Η ιδανική θερμοκρασία και διάρκεια ψησίματος
Χρησιμοποιήστε τη σωστή θερμοκρασία και τη σωστή διάρκεια μαγειρέματος για τέλεια ψητά αρνίσια παϊδάκια κάθε φορά. Το αρνί είναι ένα πολύ λεπτό κρέας που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά για να αναδείξει τη γεύση του.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram

__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- 1,8 κιλά αρνί
- 1 κουταλιά της σούπας λάδι ελιάς ή αβοκάντο
- 3 κουταλιές της σούπας φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- 1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
-
Προθερμάνετε τη σχάρα σας στους 400°F. Κόβουμε τη σχάρα του αρνιού ανάμεσα σε κάθε παϊδάκι για να χωρίσουμε τις μπριζόλες. Θα πρέπει να είναι περίπου 1 ίντσα σε πάχος. Τοποθετήστε τις μπριζόλες σε ένα μεγάλο μπολ

-
-
- Προσθέτουμε το λάδι, το δεντρολίβανο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε μαζί για να απλωθεί ομοιόμορφα το καρύκευμα πάνω από τις παϊδάκια αρνιού.
- Ψήστε τις μπριζόλες στη σχάρα για περίπου τέσσερα λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να φτάσει τους 145°F.
-
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Προσαρμογή από συνταγή: https://momsdish.com/
