Pancakes χωρίς γλουτένη!. Έμπνευση για το πιάτο αυτό ήταν οι ανάγκες που έχει ο περισσότερος κόσμος πλέον στη γλουτένη και στη λακτόζη…Θα τα συνοδεύσουν με βιολογικό μέλι ! Πάμε να δούμε πως θα τα φτιάξουμε.. Να πω σε αυτό το σημείο ότι αν αφήσουμε τη ζύμη ένα βράδυ στο ψυγείο την επόμενη θα είναι πιο αφράτη και νόστιμη!!
Συστατικά
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
-
150 gr αλεύρι χωρίς γλουτένη
-
150 ml γάλα σόγιας
-
1 αβγό
-
150 gr ζάχαρη καρύδας
-
5 gr μαγειρική σόδα
-
2,50 gr αλάτι
-
30 gr ελαιόλαδο
Εκτέλεση
-
Ξεκινάτε με μια μπασινα και προσθέτετε το αλεύρι, τη σόδα και τη ζάχαρη αφού τα έχετε κοσκινίσει.
Σε μια άλλη μπασινα χτυπάτε καλά με ένα αυγοδάρτη και σιγά σιγά ρίχνετε το ελαιόλαδο.
Ρίχνετε το μίγμα με το γάλα στο μίγμα με το αλεύρι και ανακατεύω απαλά με ένα αυγοδάρτη.
Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, αλείφετε με λίγη μαργαρίνη και βάζετε με ένα κουτάλι ωραίες ποσότητες και ομοιόμορφες.
-
Μόλις αρχίζει να φουσκώνει ήρθε η ώρα να τα γυρίσουμε και να ψηθεί από την άλλη…
Βάζουμε τη μια πάνω στην άλλη και στο ενδιάμεσο το βιολογικό μέλι και πασπαλίζουμε με κανέλα Κεϋλάνης !
Σούπερ υγιεινό, αφράτο και γλυκό!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!