Γεμιστοί κολοκυθοανθοί στο τηγάνι…υπέροχοι λιώνουν στο στόμα. Υπέροχη και πρωτότυπη συνταγή με αγαπημένους ανθούς από κολοκύθι. Tους οποίους γεμίζουμε με ποικιλία τυριών και τους τηγανίζουμε.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (20 φρέσκα κολοκύθια με τον ανθό τους)
- 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη
- 100 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- Aλάτι, πιπέρι
- μαϊντανό ψιλοκομμένο
- λάδι για τηγάνισμα
- 2 αυγά
- Ενάμιση φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Μισό φλιτζάνι μπύρα
- 1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα τριμμένη (για το χυλό)
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το χυλό για το τηγάνισμα Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το χυλό (δηλαδή το αλεύρι, 3 κουταλιές ελαιόλαδο, τη μπύρα και το 1 φλιτζάνι κεφαλογραβιέρα) σε ένα μπολ και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση για τους κολοκυθοανθούς Ανακατεύουμε τα τυριά, το μαϊντανό και τα αυγά μέχρι να γίνουν ομοιόμορφη γέμιση. Γεμίζουμε με τη γέμιση τους κολοκυθοανθούς. Στρίβουμε τις άκρες τους για να κλείσουν ώστε να μη χυθεί έξω η γέμιση.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο λάδι να κάψει.
Βουτάμε τους ανθούς στο χυλό που έχουμε ετοιμάσει και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τους γυρίζουμε από την άλλη πλευρά για να ροδίσουν.
Όταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν και σερβίρουμε!
Matoula ♨️ Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι.
Δείτε το με ενα κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι