Μαλακά μπισκότα σοκολάτας. Μια υπέροχη συνταγή για μαλακά σοκολατένια μπισκοτάκια . Αξίζει το κόπο να τα δοκιμάσετε…
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- 50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% – 55% κακάο, ψιλοκομμένη
- 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος
- 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη
- 80 γρ. ζάχαρη άχνη
- 30 γρ. κορν φλάουρ
- ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το χυμό σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σκόνη αμυγδάλου, την άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.
- Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα. Με ένα κουτάλι παίρνουμε δόσεις από το μείγμα και με ένα άλλο τις σπρώχνουμε στη λαμαρίνα. Σχηματίζουμε έτσι σειρές από μπισκότα. Επειδή απλώνουν αρκετά, αφήνουμε χώρο ανάμεσά τους. Για να μην απλώσουν, μπορούμε να τα βάλουμε σε καραμελόχορτα ή σε φόρμες σιλικόνης.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160° – 170° C και ψήνουμε τα μπισκότα για 12 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν ώστε να μαλακώσουν στο εσωτερικό τους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι τσέπης Χρώμιο διακοσμημένο με άγκυρα σε χρυσό χρώμα.
Δείτε το με κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora .