Το Mississippi Roast είναι ένα πιάτο με μοσχάρι που έγινε viral για την απλότητα και την πλούσια γεύση του. Η συνταγή περιλαμβάνει ελάχιστα υλικά και η αργή διαδικασία μαγειρέματος κάνει το κρέας απίστευτα τρυφερό.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- Μοσχαρίσιο κρέας (περίπου 1.5 κιλό), κατά προτίμηση χτένι
- 1 φακελάκι σκόνη για σάλτσα gravy
- 1 φακελάκι σκόνη για dressing ranch
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, κομμένο σε φέτες
- 10-12 πιπεριές pepperoncini (προαιρετικά)
- 1/4 φλιτζάνι χυμό από τις πιπεριές pepperoncini (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε το μοσχάρι στην αργή κουζίνα.
- Πασπαλίστε το κρέας με τη σκόνη gravy και τη σκόνη ranch.
- Προσθέστε το βούτυρο και τις πιπεριές pepperoncini (αν χρησιμοποιείτε).
- Αν θέλετε, προσθέστε και τον χυμό από τις πιπεριές.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 8-10 ώρες ή μέχρι το κρέας να είναι πολύ τρυφερό.
- Αφαιρέστε το κρέας από την αργή κουζίνα και τεμαχίστε το με δύο πιρούνια.
- Σερβίρετε με τη σάλτσα που έχει δημιουργηθεί στην αργή κουζίνα.
Συμβουλές:
- Μπορείτε να σερβίρετε το Mississippi Roast με πουρέ πατάτας, ρύζι ή noodles.
- Αν θέλετε πιο πικάντικη γεύση, χρησιμοποιήστε σκόνη ranch με γεύση jalapeño.
- Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα λαχανικά στην αργή κουζίνα, όπως καρότα, πατάτες ή κρεμμύδια.
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι.
Δείτε το με ενα κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora Ρολόι Ανδρικό QUARTZ με καφέ ανοιχτό λουράκι