ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – “ORANGE TENDERNESS”. Τα μυρωδάτα μπισκότα με πορτοκαλί γέμιση είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε γεύμα. Παρά το γεγονός ότι ετοιμάζεται πολύ γρήγορα, το αποτέλεσμα σίγουρα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τέτοια μπισκότα είναι αρκετά πλούσια σε θερμίδες, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό – δεν μπορείτε να φάτε πολλά από αυτά ούτως ή άλλως. Παρά το γεγονός ότι αυτό το επιδόρπιο είναι πολύ νόστιμο, ο κορεσμός συμβαίνει αρκετά γρήγορα.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
- Αλεύρι – 2 κουταλιές της σούπας.
- Μαργαρίνη ποιότητας – 50 g.
- Αυγό – 1 τεμ.
- Ξινή κρέμα – 2 κουταλιές της σούπας. μεγάλο.
- Ηλιέλαιο – 3 κουταλιές της σούπας. μεγάλο.
- Ζάχαρη – 180 g.
- Σόδα – μισό κουταλάκι του γλυκού
- Πορτοκάλι μεσαίου μεγέθους – 1 τεμ.
- Άμυλο καλαμποκιού – 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο.
Εκτέλεση
1. Η μαργαρίνη (μπορεί να αντικατασταθεί με βούτυρο.) Πρέπει να ζεσταθεί στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να μαλακώσει και στη συνέχεια να αναμιχθεί με τη μισή ζάχαρη.
2. Προσθέτω το αυγό στο μπολ με τα υλικά.
3. Προσθέτουμε σε ενα μπόλ την κρέμα γάλακτος (με οποιαδήποτε περιεκτικότητα σε λιπαρά θέλουμε) . Ανακατεύουμε τα υλικά με ένα πιρούνι.
4. Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ρίχνετε σε ένα μπολ όπου θα ζυμώνετε τη ζύμη.
5. Προσθέστε επίσης μαγειρική σόδα, αυτό το συστατικό θα κάνει τα μπισκότα πιο αφράτα και μαλακά.
6. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ήδη μαργαρίνη στη ζύμη, πρέπει να προστεθεί και φυτικό λάδι.
7. Αφού ζυμωθεί η ζύμη, τη σκεπάζουμε με ένα καπάκι και την αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
8. Πλένουμε το πορτοκάλι και το κόβουμε σε φέτες απευθείας με τη φλούδα.
9. Τοποθετήστε το πορτοκάλι στο μπολ του μπλέντερ και ανακατέψτε με την υπόλοιπη ζάχαρη και το άμυλο. Μετά από αυτό, το πορτοκάλι πρέπει να θρυμματιστεί σε μεγάλα ή μικρότερα κομμάτια.
10. Μπορείτε να αφήσετε τη συνοχή της αρεσκείας σας. Σε κάποιον αρέσει να αφήνει μεγάλα κομμάτια ξύσμα, ενώ σε άλλους δεν αρέσουν.
11. Χωρίστε τη ζύμη σε δύο μέρη και τυλίξτε το καθένα σε μια στρώση χρησιμοποιώντας έναν πλάστη.
12. Απλώστε απαλά τη γέμιση πορτοκαλιού πάνω από τη ζύμη σε μια ομοιόμορφη στρώση.
13. Τώρα πρέπει να τυλίξετε το ρολό, με τη γέμιση μέσα και να κλείσετε την άκρη.
14. Το έτοιμο ρολό πρέπει να κοπεί σε ίσα μέρη και να τοποθετηθεί σε ένα φύλλο ψησίματος.
15. Τα μπισκότα πρέπει να ψηθούν για δεκαπέντε λεπτά, και στη συνέχεια να αφαιρεθούν από το φούρνο και να αφεθούν να κρυώσουν. Σερβίρετε με τσάι ή για ένα απογευματινό σνακ.
~ Δες την εκτέλεση στο βίντεο που ακολουθεί ~
Το βίντεο πιστεύω ότι τα «λέει όλα», αλλά είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις!
Matoula ♨️ Matina’s recipes ♨️
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
The post appeared first on: https://cooku.ru/
* Για οποιαδήποτε ερώτηση, γράψτε μου μήνυμα με κλικ εδώ και θα σας απαντήσω !
Ρολόι τσέπης Χρώμιο διακοσμημένο με άγκυρα σε χρυσό χρώμα.
Δείτε το με κλικ ΕΔΩHOT Προσφορά My Vendora .