Ντιπ τυριού με γιαούρτι. Ένα εύκολο και γευστικό ντιπ με κρεμώδη υφή που σερβίρεται με φρυγανιστό ψωμί, τραγανές πιτούλες, κριτσίνια, ακόμα και ψητά καλαμάκια κοτόπουλου. Ιδανικό για όταν θέλουμε να σερβίρουμε στους φίλους μας κάτι στα γρήγορα!
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Συστατικά
** Για 3-4 άτομα
- 200 γρ. φέτα
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 4 κ.σ. φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 1 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
- 1/3 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα, το τυρί κρέμα, το λάδι και το γιαούρτι και με ένα πιρούνι τα πολτοποιούμε.
Μπορούμε να τα πολτοποιήσουμε και στο μίξερ αν θέλουμε.
Προσθέτουμε τον άνηθο, το κρεμμυδάκι, το σκόρδο και την πάπρικα και ανακατεύουμε ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.
Το αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο.
Βγάζουμε το μπολ από το ψυγείο, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
🐦 🐦 Matoula – Matina’s recipes ♨️