Πεϊνιρλί που λιώνουν στο στόμα. Πεϊνιρλί σαν πίτσα! Μια εύκολη σπιτική συνταγή για πεϊνιρλί με σπιτική και αφράτη ζύμη που θα αγαπήσετε!
Συστατικά
Για το ζυμαράκι
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
1 κούπα του Nescafe χλιαρό νερό (300γρ)
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και άλλες δυο εξτρά για το άλειμμα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
500 με 550 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Για την γέμιση
2 διαφορετικά τυριά γκούντα emmental ανακατεμένα μεταξύ τους και μπέικον από δυο λωρίδες μέσα στο καθένα !!
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το νερό και το βάζετε μέσα σε μία λεκανίτσα διαλύετε την μαγιά μέσα,( προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καεί η δύναμη της μαγιάς και θα έχετε αποτυχία)
Στη συνέχεια ανακατεύετε το γιαούρτι και το βούτυρο το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο.
Τα τοποθετείτε επάνω σε λαδόκολλα και το αφήνετε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσουν στη συνέχεια αλευρώνετε την περιοχή σας γιατί το ζυμαράκι θα κολλάει και ανοίγετε πιτούλες μακρόστενες.
Γεμίζετε με τα παραπάνω υλικά και κλείνετε ρολάροντας από το πλάι με τα δάχτυλα σας να γίνουν σαν βαρκούλες και ενώνετε στο τέλος τις δυο άκρες τους στη συνέχεια λιώνετε βιτάμ soft.
Τα αλείφετε από πάνω και ρίχνετε και από μία κουταλίτσα μέσα και ψήνετε για 20 λεπτά
Δημοσίευση από @matinas_recipesΠροβολή στο Threads