Σπιτική σάλτσα Burger. Είναι τέλεια για μπιφτέκια, τηγανιτές πατάτες, ροδέλες κρεμμυδιού ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε μια νόστιμη σάλτσα! Και χρειάζεστε μόνο 6 απλά συστατικά. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Είναι η αγαπημένη μου σάλτσα.
Θα λατρέψετε αυτή την πικάντικη σάλτσα χάμπουργκερ γιατί προσθέτει αυτό το ιδιαίτερο κάτι που θα κάνει τα μπιφτέκια σας επικά. Έχει ακριβώς τη γεύση της ειδικής σάλτσας του In-N-Out και ταιριάζει τόσο καλά με όλες τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες για μπέργκερ. Είναι πολύ καλύτερο από οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγοράσετε στα καταστήματα.
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Μια καλή σάλτσα για μπιφτέκι είναι κάτι πολύ περισσότερα από το να ανακατεύετε κέτσαπ και μαγιονέζα μαζί. Μια χούφτα υλικά το μεταμορφώνουν σε μια ιδιαίτερη σάλτσα που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.
Θερμίδες: 143 kcal Μερίδες: 6 μερίδες
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Ψυγείο: 1 ώρα
Σύνολο: 1 ώρα 5 λεπτά
Συστατικά
½ Φλυτζάνι μαγιονέζα. Προτείνω μόνο μαγιονέζα με πλήρη λιπαρά και όχι υποκατάστατο.
3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ. Χωρίς αμφιβολία, η Heinz είναι η καλύτερη επιλογή. Η γεύση της προσθέτει τη σωστή ποσότητα οξύτητας στη σάλτσα.
2 κουταλιές της σούπας τουρσί άνηθο ή γλυκιά γεύση
1 κουταλάκι του γλυκού μηλόξυδο
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
⅛ του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Προσθέστε τη μαγιονέζα, το κέτσαπ, το τουρσί άνηθο, το ξύδι, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε να ενωθούν.
Φυλάσσετε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα. Στη συνέχεια ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη νόστιμη, πικάντικη σάλτσα χάμπουργκερ όχι μόνο σε μεγάλα macs και μπιφτέκια, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική προσθήκη στα σάντουιτς , ή ως ντρέσινγκ σαλάτας. Είναι επίσης μια εξαιρετική σάλτσα για τηγανητές πατάτες, πατάτες γλυκοπατάτας, φέτες πατάτας ή ροδέλες κρεμμυδιού.
Μπορείτε να καταψύξετε έως και 1 εβδομάδα.
Πιστεύουμε ότι το μηλόξυδο είναι το τέλειο ξύδι για σάλτσα μπιφτέκι. Η γεύση του είναι πολύ πιο περίπλοκη από το απλό λευκό ξύδι και επομένως δεν εξυπηρετεί μόνο τον σκοπό της προσθήκης οξύτητας. Ωστόσο, αν προτιμάτε το λευκό ξύδι, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και χυμό λεμονιού ή λάιμ για να προσθέσετε οξύτητα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!