Ταρτάρ σολομού, η γκουρμέ εμπειρία που θα σας αφήσει άφωνους. Στη σημερινή συνταγή συνδυάζονται ταρτάρ σολομού, φρέσκες γεύσεις και διαφορετικές υφές. Με μια πολύ ελκυστική παρουσίαση, σήμερα θέλω να σας δείξω πώς παρασκευάζω ταρτάρ σολομού. Ιδανική επιλογή για εκείνες τις στιγμές που αναζητάτε ένα εκλεπτυσμένο και νόστιμο απεριτίφ.
Το ταρτάρ σολομού χαρακτηρίζεται από την ποιότητα των συστατικών του και την απλότητα παρασκευής του.
__________ ♨️ ♨️♨️ _________
Ακολούθησε με στο Instagram γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Είναι σημαντικό να επιλέξετε καλά την ποιότητα του ακατέργαστου σολομού. Πρέπει να είναι πολύ φρέσκος για να εγγυηθεί την ποιότητα και τη γεύση του. Πολύ φρέσκα πρέπει να είναι και τα υπόλοιπα υλικά που συνοδεύουν την ταρτάρ σολομού. Για να ετοιμάσουμε το ταρτάρ θα προσθέσουμε αβοκάντο, φρέσκο κρεμμυδάκι και ώριμη ντομάτα. Συστατικά που θα δώσουν διαφορετικές υφές και αποχρώσεις στο ταρτάρ σολομού.
Συστατικά
Για το ταρτάρ σολομού
300 γραμμάρια φρέσκου σολομού
1⁄2 ντομάτα
1⁄2 φρέσκο κρεμμυδάκι
1⁄2 αβοκάντο
Για το dressing
1 κουταλιά της σούπας σόγια
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα
1⁄2 λεμόνι, χυμός
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
1⁄4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Ο πιο παραδοσιακός τρόπος για να σερβίρετε ταρτάρ σολομού είναι το τοστ. Αν όμως ψάχνετε κάτι πιο πρωτότυπο, σας προτείνω να το δοκιμάσετε και με τηγανιτές πατάτες.
Είτε ως απεριτίφ σε ένα κομψό δείπνο. Ως συνοδευτικό σε μια άτυπη συνάντηση. Ή απλώς για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Απολαύστε αυτό το πιάτο ταρτάρ σολομού οποιαδήποτε στιγμή. Και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας με ένα διαφορετικό ορεκτικό.