Κοκκινόψαρο στην λαδόκολλα. Σήμερα θα κάνουμε Κοκκινόψαρο στο φούρνο. Ένα ελαφρύ γεύμα, με λαχανικά, πολύ νόστιμο γιατί θα μαγειρευτεί «στο ζουμί του». Η λαδόκολλα θα κλείσει μέσα όλη την γεύση του και το φαγητό μας θα γίνει λουκούμι. Τέλειος τρόπος μαγειρέματος, υγιεινός αλλά και πολύ πρακτικός αφού σου αφήνει ακόμα και το ταψί καθαρό, χωρίς τρίψιμο!
Συστατικά
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
Δες το λογαριασμό μου στο Twitter ή και στο Threads
Ακολούθησε με στο Instagram στο Facebook γτ όχι και στο Pinterest για ν’ ανταλλάξουμε ιδέες έμπνευση και αν θέλεις & συνταγές !
Θα χαρώ να κάνεις ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου στο Youtube
Σαρώστε τον κωδικό QR για να με βρείτε στο instagram
__________ ♨️♨️ ♨️♨️ _________
- 1.500 γρ περίπου Κοκκινόψαρο
- 4-5 πατάτες με φλούδα κομμένες ροδέλα
- 2 καρότα ψιλοκομμένα κύβους
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
- 2-3 ντομάτες κομμένες σε χοντρές ροδέλες
- 2 κρεμμυδάκια χλωρά ή 1 ξερό κομμένο ροδέλες.
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
- Λίγος μαϊντανός και λεμονάκι στο σερβίρισμα. (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Στρώνουμε στο ταψί μας λαδόκολλα. Δεν την κόβουμε στο τελείωμα γιατί θα πρέπει να το σκεπάσουμε μετά.
- Τεμαχίζουμε σε μερίδες το ψάρι και το αλατοπιπερώνουμε
- Τοποθετούμε σε λαδόκολλα τις πατάτες ώστε να γίνουν η βάση που θα κάτσει το κομμένο ψάρι. Τις αλατοπιπερώνουμε και μετά τοποθετούμε το ψάρι.
- Προσθέτουμε από πάνω τα λαχανικά μας και κόβουμε σε φέτες δυο τομάτες φρέσκες.
- Κλείνουμε την λαδόκολλα πολύ καλά, ώστε να σφραγίσει ,και τοποθετούμε το ταψί μας σε φούρνο προθερμασμένο στους 200ο για 2 ώρες περίπου ανάλογα με το φούρνο στην μεσαία θέση.
Συνδυάστε το και με άλλα λαχανικά όπως φινόκιο, πιπεριά κτλ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!
Via: karapetakou.gr